YOGA


Find vejen til din indre styrke, og lær din krop at kende på en inspirerende måde. Du arbejder med kroppens mest basale funktionaliteter , stræk. spænd op,  slap af.... Lær at trække vejret!! Men tag ikke fejl, du får sved på panden, og du vil efter kort tid mærke, fornyet styrke, energi og overskud.

PILATES


 Alle voksne kan træne PILATES uanset form, alder og skavanker. PILATES er derfor lige relevant for supermotionister som den inaktive. PILATES består af øvelser som foregår med kroppens egen vægt som belastning evt. med brug af simple redskaber, for at gøre øvelserne lettere eller sværere. PILATES er koncentreret træning og med stor variation. PILATES fokuserer på kvalitet i bevægelserne, som koordineres med åndedrættet og sætter krop og sjæl i focus. PILATES-øvelserne fokuserer på optimal træning af muskulaturen, der støtter rygsøjlen dvs. ryg- og mavemuskulaturen. Træningen lægger vægt på stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed i kroppen.

BODYATTACK


En fed konditionsgivende time Forbrændingen ryger helt op. Musikken er helt i top, og den fører os igennem timen med højt humør. Timen er bygget op af elementer fra hi/low, løb, knæ, hi kick , Iow kick m.m. Koreografien er simpel, så alle kan være med.

BODYSTEP


Den fedeste steptime - masser af energi, sjov og dynamik Timen indeholder simpel koreografi, krydret med styrkende øvelser til den fedeste musik for alle aldre. Koreografien kører uændret i 3 måneder - så der er god mulighed for at fyre den helt af. Vi kører Bodystep-hold næsten alle ugens dage og på forskellige tidspunkter

FIT-BOXING


Fitness Boksning tager alt det bedste fra bokseklubben og bringer ind i holdsalen. Her får du simpel, men knaldhård og effektiv træning. Øvelserne er hentet fra boksningens verden, dog har vi taget alt sparring ud, så du aldrig kommer til at slå på andet end sandsækken. Under timen kombinerer instruktøren styrke- og konditionstræning med høj intensitet. Fitness Boksning er en af vores hårdeste timer og får dig i form på rekordtid. Du kommer til at arbejde i korte og lange intervaller, hvor både din puls og dine muskler presses. Ud over diverse slag på sandsækken, så indgår der elementer såsom sjipning og diverse styrkeøvelser.

BIKE SUUNTO


Suunto Fitness Solution Suunto er en kombination af pulsbælter og avanceret software, der giver deltagere på bikeholdene omfattende træningsfeedback både under og efter træningen. Under træningen kan instruktøren på storskærmen sikre, at alle træner med den rette intensitet. Suunto er designet, så det giver mulighed for en optimeret træning, hvor både den enkelte deltager og instruktøren udvikler sig og får det optimale ud af træningen hver gang. Programmet opsummerer automatisk data om den personlige præstation og genererer en rapport, som kan sendes til deltagerne per email.

BODYPUMP


Bodypump er for dig, der gerne vil både se og mærke resultater Vi arbejder med simple frivægtsøvelser koreograferet til kanon motiverende musik for at styrke og opstramme alle kroppens muskler. Der skiftes træningsprogram hver 3. måned

CXWORX


CXWORX fokuserer på din core-muskulatur (mave og ryg) og de muskler, der forbinder over- og underkrop (hofte/balder). Øvelserne er ideelle til at styrke både mave, ryg og baldemusklerne, samtidig med at hele kroppen bliver stærkere, og risikoen for at få skader mindskes. Søger du et kort og intenst træningspas, som udfordrer dit træningsniveau, samtidig med at du toner din krop og bliver stærkere? Så er CXWORX det, du har brug for. Ligesom alle de andre LES MILLS™ programmer, lancerer CXWORX hver tredje måned en ny time med ny musik og koreografi.

TRX


TRX INTRO Training er effektiv træning for dig, der vil træne styrke, stabilitet, balance og core. TRX INTRO er 30 min hvor der lægges vægt på teknikken i de forskellige øvelser Træningen finder typisk sted i det funktionelle område, hvor holdet bliver opdelt i forskellige grupper, som arbejder med forskellige øvelser. Instruktøren sørger for alle grupper hele tiden bliver holdt i gang – og hjælper dig selvfølgelig med teknikken.

VELKOMMEN

Form & Figur byder dig velkommen i 1.300 m2 fitness og personlig velvære i international klasse
Vi tilbyder bl.a. styrketræning samt et varieret udvalg af holdtræning med mere end 45 hold om ugen 

SENIOR


En styrketime med lette konditionsøvelser. Her kan alle seniorer være med, og niveauet tilpasses det enkelte hold.Der anvendes håndvægte, elastikker, bodybarer m.m., og der er fokus på en alsidig og hyggelig træning.Der bliver spillet musik, som passer til timen og øvelserne.  Timen afrundes med grundig stræk og afspænding. 

Ultimate Web A/S