TOMAHAWK IC7 WATT CYKLER


Vi har de nyeste og mest moderne Tomahawk IC7 watt cykler.En top moderne cykelbiograf med alle de populære bjergpas
 

BODYPUMP


Bodypump er for dig, der gerne vil både se og mærke resultater Vi arbejder med simple frivægtsøvelser koreograferet til kanon motiverende musik for at styrke og opstramme alle kroppens muskler. Der skiftes træningsprogram hver 3. måned

CXWORX


CXWORX fokuserer på din core-muskulatur (mave og ryg) og de muskler, der forbinder over- og underkrop (hofte/balder). Øvelserne er ideelle til at styrke både mave, ryg og baldemusklerne, samtidig med at hele kroppen bliver stærkere, og risikoen for at få skader mindskes. Søger du et kort og intenst træningspas, som udfordrer dit træningsniveau, samtidig med at du toner din krop og bliver stærkere? Så er CXWORX det, du har brug for. Ligesom alle de andre LES MILLS™ programmer, lancerer CXWORX hver tredje måned en ny time med ny musik og koreografi.

TRX


TRX INTRO Training er effektiv træning for dig, der vil træne styrke, stabilitet, balance og core. TRX INTRO er 30 min hvor der lægges vægt på teknikken i de forskellige øvelser Træningen finder typisk sted i det funktionelle område, hvor holdet bliver opdelt i forskellige grupper, som arbejder med forskellige øvelser. Instruktøren sørger for alle grupper hele tiden bliver holdt i gang – og hjælper dig selvfølgelig med teknikken.

SENIOR


En styrketime med lette konditionsøvelser. Her kan alle seniorer være med, og niveauet tilpasses det enkelte hold.Der anvendes håndvægte, elastikker, bodybarer m.m., og der er fokus på en alsidig og hyggelig træning.Der bliver spillet musik, som passer til timen og øvelserne.  Timen afrundes med grundig stræk og afspænding. 
Ultimate Web A/S